top of page

Om Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik

2018-06-06-FotografSusannAlmandin-Eskils
Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik ligger på Fristadstorget 4, mitt i centrala Eskilstuna.

Här bedrivs en professionell kiropraktor och idrottsskademottagning med modern utrustning. Personalen är välutbildade och består av en kiropraktor, en naprapat och en massageterapeut. Våran kiropraktor och naprapat har legitimation utfärdat av Socialstyrelsen och vidareutbildar sig kontinuerligt.

Gediget idrottsintresse
Våran personal har alla ett stort idrottsintresse och har själva utövat idrott. Utöver kliniktjänstgöring arbetar delar av vårt team ute på fält och har erfarenhet av idrottsmedicin inom främst fotboll och friidrott. 
 

Vi som arbetar här

2018-06-06-FotografSusannAlmandin-Eskils
Margot Gustafsson

Leg. Kiropraktor (klinikansvarig)

Fd. Elitidrottare

Certified Sportsmedicine Therapist

margot@kiropraktoreskilstuna.se

Grundutbildning: 5-årig utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan + ett år av allmän tjänstgöring på bl.a. akuten, radiologen, scoliosmottagning, kiropraktormottagning och Vårdcentral.. Examinerades 2013.

Margot har utöver kliniskt arbete arbetat

som fyscoach på Svenska Fotbollsförbundet, varit kiropraktor på Biggest Loser samt undervisat i anatomi, ergonomi och idrottsmedicin. 

Margot har en elitidrottsbakgrund med flera

SM-medaljer inom sprintlöpning.

Hon har tidigare arbetat som idrottskiropraktor för

IFK Lidingö friidrott och fotboll. I dagsläget ingår Margot i det medicinska teamet i landslaget i friidott.

Vidareutbildad i stötvågsbehandling, idrottsmedicin, dry needling

(nålbehandling), Chiropractic internship vid Altus Sports Institute i Santa Monica, LA och internationellt vidareutbildad i kiropraktisk teknik i USA och England. 


Specialitet: Ryggsmärta, nacksmärta, baksida lår och idrottsmedicin.

2018-09-06-FotografSusannAlmandin-Eskils
Anneli Seidl

Cert. Massör

Lasterterapeut

 

anneli@kiropraktoreskilstuna.se

Grundutbildning: Medicinsk massageterapeut vid Hälsoteket i Stockholm. Certifierad medicinsk massör och laserterapeut sedan 2009.

Anneli har ett stort intresse för kroppens anatomi och dess funktion och vidareutbildar sig kontinuerligt. Anneli har varit verksam massör i både Stockholm och Eskilstuna. Hon har en idrottsbakgrund inom fotboll och friidrott, både som ledare och aktiv.

Vidareutbildad i kinesiotejpning, laser, rörelselära mm. Har gått vidareutbildningar via Axelsons, Bergqvists, Svenska laseragenturen 

och Svensk idrottsmedicin. 

Specialitet: Probleminriktad massage alt. avslappnande massage beroende på dig som kund.

8A011D2D-F5FD-46E0-92F3-11BEB56051F9_edi
Mikaela Reutfors

Leg. Naprapat

mikaela@kiropraktoreskilstuna.se

Grundutbildning: Mikaela Reutfors är Legitimerad naprapat och tog examen 2006 vid Naprapathögskolan i Stockholm.

Hon har under sina 17 år som verksam behandlat allt ifrån barn/ungdom, elitidrottare, motionärer till vår tids typiska ”stela kontorsnackar”. Mikaela har arbetat som naprapat i Madrid, Spanien under fem års tid och därefter i Sverige på ett flertal kliniker samt drivit egen naprapatklinik i Malmköping, Södermanland de senaste åren.

Vidareutbildad i stötvågsbehandling och speciellt intresserad av bröstryggs och nacksmärta. Hon har sitt idrottsliga förflutna inom judo. Mikaela kommer finnas tillgänglig på fredagar hos Eskilstuna Kiropraktor och Idrottsklinik. 


Specialitet: Bröstrygg- och och nacksmärta.

bottom of page