© 2018 Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik

Internetbaserat bokningssystem. 

Fristadstorget 4, Eskilstuna

Följ oss gärna

  • White Facebook Icon

Om Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik

Eskilstuna Kiropraktor & Idrottsklinik är belägen på Fristadstorget 4 mitt i centrala Eskilstuna.

Här bedrivs en professionell kiropraktor och idrottsskademottagning med toppmodern diagnostisk utrustning. Personalen är mycket välutbildade och består av två kiropraktorer och en massageterapeut. 


Våra två legitimerade kiropraktorer har fem års kiropraktorutbildning och är godkända av Socialstyrelsen. Med kontinuerlig vidareutbildning och bakgrund som elitidrottare erbjuder vi hög kompetens inom arbets- och idrottsrelaterade besvär. Vi undersöker och behandlar kroniska och akuta besvär i ryggrad, muskler och leder.

Gediget idrottsintresse
Utöver kliniktjänstgöring arbetar Joel och Margot som idrottskiropraktorer. Joel var ansvarig för Linden Hockey säsongen 2017/2018. Han har även arbetat som landslagskiropraktor åt Svenska basket- och badmintonförbundet. Margot har erfarenhet som idrottskiropraktor inom fotboll och friidrott. I dagsläget jobbar Margot som kiropraktor för IFK Lidingö Friidrott. 


 

Vi som arbetar här

Margot Gustafsson

Leg. Kiropraktor

F.d. Elitidrottare (Friidrott)

Grundutbildning: 5-årig utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Examinerades 2013.

Margot har utöver kliniskt arbete arbetat

som fyscoach på Svenska Fotbollsförbundet, varit kiropraktor på Biggest Loser samt undervisat i anatomi och idrottsmedicin. 

Margot har en elitidrottsbakgrund med flera

SM-medaljer inom sprintlöpning.

Idag arbetar hon som kiropraktor för

IFK Lidingö friidrott. 

Vidareutbildad i stötvågsbehandling, idrottsmedicin, dry needling

(nålbehandling), Chiropractic internship vid Altus Sports Institute i Santa Monica, LA och internationellt vidareutbildad i kiropraktisk teknik i USA och England. 


Specialitet: Ryggsmärta, nacksmärta, baksida lår och idrottsmedicin.

Joel Johansson Berg

Leg. Kiropraktor

Diagnostiskt ultraljud

Fd. Elitidrottare (Badminton)

 

Grundutbildning:  5-årig utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Examinerades 2014. 

 

Joel har en tidigare karriär som badmintonspelare med flertalet SM medaljer som merit. I sitt arbete som kiropraktor har han arbetat som landslagskiropraktor för såväl Svenska basketbollförbundet och Badminton Sweden. Han har dessutom arbetat som kiropraktor på TV-programmet Gladiatorerna. Joel har även varit assisterande lärare i utbildning inom Diagnostiskt Ultraljud.  


Vidareutbildad i diagnostiskt ultraljud vid Karolinska Institutet, stötvågsbehandling, idrottsmedicin och landslagsfysio.

 


Specialitet: Diagnostiskt ultraljud, handled, armbågar. axlar, knän, idrottsmedicin.

Anneli Seidl

Cert. Massör

Lasterterapeut

Grundutbildning: Medicinsk massageterapeut vid Hälsoteket i Stockholm. Certifierad medicinsk massör och laserterapeut sedan 2009.

Anneli har ett stort intresse för kroppens anatomi och dess funktion och vidareutbildar sig kontinuerligt. Anneli har varit verksam massör i både Stockholm och Eskilstuna. Hon har en idrottsbakgrund inom fotboll och friidrott, både som ledare och aktiv.

Vidareutbildad i kinesiotejpning, laser, rörelselära mm. Har gått vidareutbildningar via Axelsons, Bergqvists, Svenska laseragenturen 

och Svensk idrottsmedicin. 

Specialitet: Probleminriktad massage alt. avslappnande massage beroende på dig som kund.